Film og Tv

dummy film 160x60

Uddannelse til
Film- og tv-
produktionstekniker

Foto

dummy foto 160x60

Uddannelse til
Reklame- og
portrætfotograf

Web

dummy web 160x60

Webintegrator-
Uddannelsen

Grundforløb

dummy grund 160x60

Film-tv, Foto og Web
Info – Ansøg

Kurser

dummy kurser 160x60

Kurser og
Efteruddannelser
Kurser (0)

+
+

Skoleforløb

Webintegrator-uddannelsen er opdelt i nedenstående hovedforløb. For at starte på hovedforløbet skal du have bestået grundforløbseksamen.

Imellem forløbene er du i praktik på Webberiet, som er det sted, Medieskolerne har indrettet til skolepraktik. Klik på Skolepraktik i menuen til venstre og læs mere om Webberiet.

Hovedforløb 1 / 8 uger
Du får undervisning i PHP-komponenter og PHP-frameworks samt opsætning af webserver. Endvidere er der et praktisk anlagt forløb i navigationsdesign og interaktionsdesign samt undervisning i markedsføring og SEO. Hovedforløb 1 afsluttes med et projekt, hvor du bygger dit eget site på baggrund af, hvad du har tillært dig. Endvidere skal du også bestå en IT-eksamen med ekstern censur.

Hovedforløb 2 / 8 uger
Vi arbejder med e-handel, herunder webæstetik samt, e-handlens love og regler og du introduceres til et shop-program, med hvilket vi bygger e-shops. Bygning af e-shops med dertilhørende virksomhedsprofil er et projektarbejde, som foregår i grupper. Vi bygger komplette og funktionsdygtige shops og integrerer betalingsmoduler.

Hovedforløb 3 og afsluttende eksamen / 9 uger
Innovation og iværksætteri er fag, hvor du lærer at udvikle forretningsplaner og budgetter samt at opstille regnskaber. Fagene har stor betydning, da det for webintegratorer ofte viser sig, at vejen som selvstændig kan være en oplagt mulighed efter endt uddannelse.

Hovedforløb 3 afsluttes med en fagprøve. Du får præsenteret et emne og nogle kravspecifikationer for et website. Herefter planlægger og designer du sitet samt opbygger databasen – scripter og programmerer. Til sidst aflægger du en mundtlig afgangseksamen, hvor der vil være ekstern censur.

web-computer-01-220x150Grafisk lay-out, webintegrator-udd.