Film og Tv

dummy film 160x60

Uddannelse til
Film- og tv-
produktionstekniker

Foto

dummy foto 160x60

Uddannelse til
Reklame- og
portrætfotograf

Web

dummy web 160x60

Webintegrator-
Uddannelsen

Grundforløb

dummy grund 160x60

Film-tv, Foto og Web
Info – Ansøg

Kurser

dummy kurser 160x60

Kurser og
Efteruddannelser
Kurser (0)

+
+

Generelt om Medieskolerne

Medieskolernes speciale er kompetencegivende uddannelser indenfor faste og levende billeder samt skærm- og internetbaseret kommunikation.

Vi udvikler vores uddannelser i tæt samarbejde med deres respektive brancher. Derfor lever indholdet altid op til den virkelighed, som er omkring Medieskolerne.

Vi tilbyder tre kompetencegivende uddannelser:
• film- og tv-produktionstekniker
• fotograf
• webintegrator

Vi gennemfører grundforløb, hovedforløb, kurser og efteruddannelser indenfor alle tre uddannelser.

Film- og tv-produktionsuddannelsen
Eleverne bliver uddannet indenfor tilrettelæggelse, kameraoptagelse, grip, lys, lyd og redigering samt i storytelling og journalistik. Tilbud om specialefag indgår i uddannelsen. De færdiguddannede arbejder på Danmarks Radio, TV2 – nationalt og lokalt samt i produktionsselskaber i Danmark og i udlandet.

Fotografuddannelsen
Eleverne arbejder med fotografi indenfor reklame, arkitektur, still og portræt og har optimale muligheder for at lære stort set alt indenfor fotografisk arbejde. Man kan også specialisere sig i fotografiske fag efter eget valg. De færdiguddannede arbejder i fotografiske virksomheder i Danmark og i udlandet.

Webintegratoruddannelsen
Eleverne uddannes til at blive hjemmeside-arkitekter og scriptere. Man lærer at bygge hjemmesider der kommunikerer og virker. Man får også undervisning i at starte virksomhed. De færdiguddannede udfører webrelateret arbejde i virksomheder, arbejder selvstændigt, eller er ansat i web- eller i reklamebureauer.

Medieskolerne, Media College Denmark - MedieskolerneMedieskolerne