Film og Tv

dummy film 160x60

Uddannelse til
Film- og tv-
produktionstekniker

Foto

dummy foto 160x60

Uddannelse til
Reklame- og
portrætfotograf

Web

dummy web 160x60

Webintegrator-
Uddannelsen

Grundforløb

dummy grund 160x60

Film-tv, Foto og Web
Info – Ansøg

Kurser

dummy kurser 160x60

Kurser og
Efteruddannelser
Kurser (2)

+
+

Skolehjemmet

Elever og kursister på Medieskolerne kan blive indkvarteret på skolehjemmet 'H.C. Andersens Kollegiet' i Viborg.

Skolehjemmet består af 106 moderne værelser, hvor man bor to elever sammen på hvert værelse. Alle kursister tilbydes enkeltværelser. Herudover er der på 3. sal indrettet computer-lokaler med tilhørende opholdsrum.

Elev: Tilskud til at bo på skolehjemmet
Hvis du er elev på Medieskolerne og har mere end fem kvarters transport fra din bopæl (folkeregister-adresse), til den nærmeste skole, der udbyder det grundforløb, som du ønsker at starte på, kan du opnå tilskud til at bo på skolehjemmet. Du kan ansøge om tilskud allerede i din ansøgning til grundforløbet.

Kursist: Tilskud til indkvartering
Hvis du har tilmeldt dig et AMU kursus og er berettiget til VEU-godtgørelse samt har en samlet afstand på 120 km fra din bopæl til Medieskolerne og retur, så har du mulighed for at søge tilskud til kost og logi.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål om tilskud og priser, er du velkommen til at kontakte Medieskolerne.

Informationsbrochure
Til højre kan du downloade en brochure, som giver et indblik i rammerne på skolehjemmet. Du kan også kontakte skolehjemmet direkte, hvis du ønsker mere information.

Adresse og telefon
H.C. Andersens Kollegiet
H.C. Andersens Vej 7
8800 Viborg
Telefon: 89 50 33 80

VIGTIGT !!!

Vi skifter til Skolehjemmet, som er beliggende: Asmildklostervej 1, 8800 Viborg fra 1. august 2017.

Der vil blive lagt oplysninger ud om skolehjemmet her på siden senere. Hvis du ønsker oplysninger om skolehjemmet asap er du velkommen til at kontakte Medieskolerne på: 86 67 50 55 eller:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tilskud til at bo på skolehjemmet
Hvis du har mere end fem kvarters transport fra din bopæl (folkeregister-adresse), til den nærmeste skole, som udbyder det grundforløb, som du ønsker at starte på, kan du opnå tilskud til at bo på skolehjemmet i Viborg. Du kan ansøge om tilskud allerede i din ansøgning til grundforløbet.