Film og Tv

dummy film 160x60

Uddannelse til
Film- og tv-
produktionstekniker

Foto

dummy foto 160x60

Uddannelse til
Reklame- og
portrætfotograf

Web

dummy web 160x60

Webintegrator-
Uddannelsen

Grundforløb

dummy grund 160x60

Film-tv, Foto og Web
Info – Ansøg

Kurser

dummy kurser 160x60

Kurser og
Efteruddannelser
Kurser (1)

+
+

Kurser og efteruddannelse

Lyskursus 18.-20. juni (uge 25)

‘Lad lys og posering spille sammen’

Kurset d. 14.-16. maj blev udsolgt.
Derfor opretter vi nu dette ekstra kursus 18.-20. juni !!!

Hent al kursusmateriale her inkl. tilmelding, pris og tider

  • Underviser: Ragne Sigmond
  • Mandag-onsdag, 18.-20. juni (uge 25)
  • Sted: Media College Denmark, atelierne
  • Pris: 4.900,- inkl. moms (inkl. frokost, kaffe/te)


Tider de enkelte dage:

  • Mandag: 9.30-16
  • Tirsdag og onsdag: 9-15.30


Kursusbeskrivelse:

  • Hvad skaber et godt, kommunikativt portræt udover en god personinstruktion?

  • Hvordan kan man blive bevidst om god posering i forhold til lys og lave en plan for fotograferingen allerede inden kunden fotograferes blot ved at studere ansigtsopbygning og kropsform?

  • Hvad er en dårlig posering, og hvorfor? Hvad er en god posering? Og hvis man poserer to personer sammen: hvordan kan man bedst tage højde for forskellig ansigtsform i forhold til den bedste lysretning? Hvad adskiller typisk fashionfotografering fra øvrig portrætfotografering? Nøglen til det gode portræt behøver ikke at betyde store udgifter på udstyrsfronten. Du kan komme langt selv med en enkelt lampe forudsat at du har viden og kunnen om lysretninger og toneseparation, og at du kan træffe bevidste valg om den rigtige belysningskontrast.

Vi studerer og arbejder med posering af kroppen. Primært headshots, halvfigur og 3/4 figur. Hoved-delen af workshoppen vil være ’hands on’ hvor vi fokuserer på personportrætter, og hvor den enkelte deltager i mindre grupper får praktiseret lyslægning på model under vejledning og råd fra Ragne.

Vi vil variere med kompositioner af én og to personer sammen, afprøve lys kontra mørk baggrund, og med modeller i forskellige aldre. Øvelser hvor man bruger hinanden som modeller og øvelser hvor man får tildelt modeller. Spændvidden går dermed fra at øve lys på glat hud kontra hud med struktur, fra de klassiske portrætposeringer og businessportrætter til modefoto.

Undervisningens forløb foregår som en kombination af teori, foredrag, praktiske øvelser og evaluering af resultaterne. Ugen inden kursusstart får man tildelt noget undervisningsmateriale som forberedelse til kurset. Af overnævnte temaer vælger kursisterne på forkant to ud af tre områder de ønsker fordyb-ning i: klassisk portræt, mode eller businessportræt. Teori og fælles evaluering vil sørge for at alle får et indblik i det øvrige tema.

Dette 3-dages kursus passer for udøvende fotografer. Du er en fotograf der ønsker en øget bevidsthed omkring belysningsteknik, med fokus på posering af én eller to modeller sammen. Du har grundlæggende kunnen om formgivende lyslægning (både flash og dagslys), og gerne med erfaring fra branchen og/ eller som har gennemført et kursus på Media College Denmark tidligere år.

Hent al kursusmateriale her inkl. tilmelding, pris og tider