Film og Tv

dummy film 160x60

Uddannelse til
Film- og tv-
produktionstekniker

Foto

dummy foto 160x60

Uddannelse til
Reklame- og
portrætfotograf

Web

dummy web 160x60

Webintegrator-
Uddannelsen

Grundforløb

dummy grund 160x60

Film-tv, Foto og Web
Info – Ansøg

Kurser

dummy kurser 160x60

Kurser og
Efteruddannelser
Kurser (0)

+
+

Studieture

Grundforløbseleverne deltager på en studietur til Berlin. Derudover tilbydes alle elever på Medieskolerne at deltage på turen til udstillingen 'Paris Photo' i Paris.

Studietur til Berlin
Berlin er en mangfoldig og spændende by og en af Europas førende kunst- og kulturbyer. Det er forholdsvist billigt at være der og man kan nå dertil med bus på overkommelig tid.

Hvad sker der på turen?
Vi bor på Youth Hostel og vi oplever byen på mange forskellige måder. Vi besøger kulturinstitutioner – både de formelle og de uformelle. Og som mediefolk suger vi selvfølgelig indtryk til os, når vi går i gaderne, på museerne og sidder på cafeerne ...

Forskellige opgaver på turen
Film- og TV-eleverne optager videoer og Fotograferne tager fotos. Det handler om byen, menneskene, kulturen med mere. Optagelserne laves udfra planer, som er lagt inden turen starter.

WebIntegratorne tilrettelægger web-sitets, der skal handle om turen, og som skal bygges, efter hjemvendelse til Danmark og Medieskolerne. Videoerne og fotografierne er råmaterialet.

Berlinturen er en spændende og sjov tur, hvor der også er god plads til at lære sine studiekamerater bedre at kende.

Paris Photo
Alle elever på skolen kan deltage på den årlige efterårstur til udstillingen 'Paris Photo'.

Det er en kort og intens tur, som handler om at besøge den kæmpemæssige og meget inspirerende fotoudstilling i Paris. Vi har et par dage til at besøge udstillingen.

Turen derned og hjem foretages i bus om natten og i reglen er der kun tale om én overnatning i Paris, hvor vi så vidt muligt bor på et youth hostel centralt i byen.

Læs mere om Paris Photo ved klik på linket i menuen til højre.

 

grundforlob-teknisk-museum-220x150Besøg på Teknisk Museum, Berlin 

Paris Photo info