Film og Tv

dummy film 160x60

Uddannelse til
Film- og tv-
produktionstekniker

Foto

dummy foto 160x60

Uddannelse til
Reklame- og
portrætfotograf

Web

dummy web 160x60

Webintegrator-
Uddannelsen

Grundforløb

dummy grund 160x60

Film-tv, Foto og Web
Info – Ansøg

Kurser

dummy kurser 160x60

Kurser og
Efteruddannelser
Kurser (0)

+
+

Grundforløb GF2: Generel info

På Medieskolerne tilbyder vi et alsidigt Grundforløb med vægt på fagligt indhold, læring og elevernes trivsel. Se endvidere info om studieture m.m. i menuen til venstre.

På grundforløbet arbejder du med en række obligatoriske fag, som er gældende for alle fire linier, f.eks. billedbehandling, kommunikation og informationsteksnologi. Derudover arbejder du med linie-specifikke fag – disse er omtalt under afsnittet Film, Foto og Web i menuen til venstre.

Undervisning, opgaver og projekter, m.m.
Skoledagene består i reglen af en vekslen mellem undervisning og praktiske opgaver. Undervisningen foregår i klasser af 20-25 elever. Øvelser og opgaver løser du alene eller i gruppe med andre. Kortere og længere projektforløb forekommer også.

Du skal være indstillet på at bestille noget og at der er daglig mødepligt på skolen mandag til fredag. Mange elever benytter sig også af muligheden for, at arbejde på skolen om aftenen og i weekenderne. På alle linier er der pensum, der skal læses.

Udstyr
Du kan benytte eget kamera, bærbar computer eller hvad det kan være afhængig af fag og grundforløbslinie; du kan også altid låne det udstyr på skolen, som du behøver for at følge undervisningen og løse opgaverne, som stilles.

Lokaler
På skolen er der moderne studie- og redigeringsfaciliteter, ateliers og samproduktionsområder. Der er også helt almindelige undervisningslokaler og grupperum.

Når du deltager på informationsmøde om grundforløbet, får du en masse info om Medieskolerne, fagene og om hvordan du tilmelder dig en grundforløbslinie. Læs om informationsmøde i afsnittet Tilmelding til grundforløb GF2 i menuen til venstre.

grundforlob-depot-220x150Lån af udstyr på depotet

Grundforløb, kontaktpersoner

Film-/tv-linien:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 20 91 57 22

Foto-linien:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 51 24 50 60

Web-linien:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 28 91 07 79


Relaterede links