Film og Tv

dummy film 160x60

Uddannelse til
Film- og tv-
produktionstekniker

Foto

dummy foto 160x60

Uddannelse til
Reklame- og
portrætfotograf

Web

dummy web 160x60

Webudvikler-
Uddannelsen

Grundforløb

dummy grund 160x60

Film-tv, Foto og Web
Info – Ansøg

Kurser

dummy kurser 160x60

Kurser og
Efteruddannelser
Kurser (0)

+
+

Ansøgning til grundforløb GF2

Film og TV Produktions-linjen

Ansøgning til grundforløb GF2, start januar 2019:
Du ansøger via optagelse.dk   Ansøgningsfrist: 29. oktober

Informationsmøde
Du indbydes til informationsmøde fredag d. 5. oktober på Medieskolerne. Her får du masser af info om uddannelsen og rundvisning på skolen. Meld dig til på: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  – i emnefelter skriver du tilmelding til infomøde og i mailen skriver du dit navn og at det er film og tv-linjen, som du er interesseret i.

Vejledningssamtale:
Når du har ansøgt, vil du blive indkaldt til en vejledningssamtale. Formålet med samtalen er at kompetenceafklare og vejlede dig i hht. Erhvervsuddanelseslovens §5a med henblik på at vurdere dine muligheder for at gennemføre uddannelsen. Disse samtaler afholdes ultimo november 2018 på Medieskolerne. Når du har ansøgt om optagelse – og inden du kommer til samtalen, skal du udfylde og fremsende dette vejledningsskema!

Foto-linjen

Ansøgning til grundforløb GF2, start januar 2019:
Du ansøger via optagelse.dk   Ansøgningsfrist: 29. oktober

Informationsmøde
Du indbydes til informationsmøde fredag d. 5. oktober på Medieskolerne. Her får du masser af info om uddannelsen og rundvisning på skolen. Meld dig til på:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  – i emnefelter skriver du tilmelding til infomøde og i mailen skriver du dit navn og at det er fotograf-linjen, som du er interesseret i.

Vejledningssamtale:
Når du har ansøgt, vil du blive indkaldt til en vejledningssamtale. Formålet med samtalen er at kompetenceafklare og vejlede dig i hht. Erhvervsuddanelseslovens §5a med henblik på at vurdere dine muligheder for at gennemføre uddannelsen. Disse samtaler afholdes 24. og 25. maj 2018 på Medieskolerne. Når du har ansøgt om optagelse – og inden du kommer til samtalen, skal du udfylde og fremsende dette vejledningsskema!


Webudvikler-linjen (tidligere Webintegrator)

Ansøgning til grundforløb GF2, start januar 2019:

Du ansøger via optagelse.dk   Ansøgningsfrist: 30. november 2018

Informationsmøde
Du indbydes til informationsmøde fredag d. 5. oktober på Medieskolerne. Her får du masser af info om uddannelsen og rundvisning på skolen. Meld dig til på:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  – i emnefelter skriver du tilmelding til infomøde og i mailen skriver du dit navn og at det er film og tv-linjen, som du er interesseret i.

Vejledningssamtale:
Når du har ansøgt, vil du blive indkaldt til en vejledningssamtale. Formålet med samtalen er at kompetenceafklare og vejlede dig i hht. Erhvervsuddanelseslovens §5a med henblik på at vurdere dine muligheder for at gennemføre uddannelsen. Disse samtaler afholdes ultimo november 2018 på Medieskolerne. Når du har ansøgt om optagelse – og inden du kommer til samtalen, skal du udfylde og fremsende dette vejledningsskema!

grundforlob-elever-220x150Medieskolerne

Grundforløb, kontaktpersoner

Film-/tv-linien:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 20 91 57 22

Foto-linien:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 51 24 50 60

Web-linien:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 28 91 07 79


Relaterede links