Film og Tv

dummy film 160x60

Uddannelse til
Film- og tv-
produktionstekniker

Foto

dummy foto 160x60

Uddannelse til
Reklame- og
portrætfotograf

Web

dummy web 160x60

Webintegrator-
Uddannelsen

Grundforløb

dummy grund 160x60

Film-tv, Foto og Web
Info – Ansøg

Kurser

dummy kurser 160x60

Kurser og
Efteruddannelser
Kurser (0)

+
+

Godkendelse til udd.sted

Alle virksomheder, der ønsker at uddanne en elev, skal godkendes af Billedmediernes Faglige Udvalg.

– Det sker for at sikre, at virksomheden har den nødvendige bredde og faglighed, for at uddanne en elev tilfredsstillende. Udvalget ønsker også at sikre sig, at virksomheden er så solidt kørende, at den også eksisterer til den tid, hvor kontrakten udløber. Det er derfor nogengange være svært for nystartede virksomheder at blive godkendt.

Godkendelsesforløbet
Selve forløbet i godkendelsen er følgende: Virksomheden går ind på IndustriensUddannelser.dk og klikker ind på Elektronisk Virksomhedsgodkendelse for enten fotograf- eller film- og tv-uddannelsen. Du kan også klikke på linket i højremenuen på nærværende side og blive sendt direkte dertil.

Virksomheden udfylder og afsender et elektronisk spørgeskema. Skemaet rummer en del spørgsmål vedr. f.eks. antal ansatte, opgavetyper, udstyr, lokaler, m.m.

På baggrund af det indsendte spørgeskema bliver virksomheden kontaktet og der træffes aftale om en nærmere besigtigelse foretaget af fagpersoner udpeget af det faglige udvalg. Ud fra denne besigtigelse foretages en indstilling om godkendelse.

Godkendelse, måske med enkelte bemærkninger ...
Oftest bliver virksomheden godkendt. Det kan ske uden eller med forskellige bemærkninger, som f.eks. at virksomheden er for specialiseret og at der derfor må aftales tre eller seks måneders udstationering hos en virksomhed af en anden type, sådan at bredden kan sikres. I sjældne tilfælde bliver godkendelse helt nægtet.

Virksomheden kan også godkendes generelt til én eller flere elever, og den kan godkendes til et helt læreforhold eller til færdiggørelse af en navngiven elev. Hvis det sidste er tilfældet, skal der være en ny godkendelse når eleven er uddannet.