Film og Tv

dummy film 160x60

Uddannelse til
Film- og tv-
produktionstekniker

Foto

dummy foto 160x60

Uddannelse til
Reklame- og
portrætfotograf

Web

dummy web 160x60

Webintegrator-
Uddannelsen

Grundforløb

dummy grund 160x60

Film-tv, Foto og Web
Info – Ansøg

Kurser

dummy kurser 160x60

Kurser og
Efteruddannelser
Kurser (0)

+
+

Uddannelsesaftale

Når du og en virksomhed er blevet enige om et samarbejde, skal I udfylde en uddannelsesaftale.

Aftalen er en blanket, som I kan få fra Medieskolerne eller fra hvilken som helst erhvervsskole. Den er enkel at udfylde. Du kan downloade blanketten ved klik på linket i højremenuen.

Vigtigt omkring grundforløb og uddannelseslængde
Vær opmærksom på, at hvis du allerede har gennemført grundforløbet Medieproduktion til enten Fotograf- eller Film- og TV-produktionsuddannelsen er uddannelseslængden fire år for fotografuddannelsen og fire et halvt år for Film- og TV. Hvis du ikke har gennemført grundforløbet skal du lægge et halvt år til uddannelseslængden, som beregnes fra den dato hvor uddannelsesaftalen træder i kraft, hvilket ikke nødvendigvis er den dato, hvor aftalen bliver underskrevet.

Når aftalen er underskrevet
Når begge parter har underskrevet aftalen, skal den sendes til Medieskolerne. Tag dog først en kopi til dig selv og en til virksomheden, for vi skal have originalen!

Vi har et samarbejde med Asmildkloster Landbrugsskole i Viborg, som bl.a. løser en række elev-administrative opgaver for os, ligesom det er på Asmildkloster, du kan blive tilbudt skolehjemsplads. På den måde kan du komme til at opleve, at du får mails og breve fra både Medieskolerne og fra Asmildkloster vedrørende dit uddannelsesforløb. Du og dit praktiksted vil f.eks. få indkaldelse til skoleundervisning på Medieskolerne, sendt fra Asmildkloster.

film-fortaelleteknik-220x150Fortælleteknik, FTP-uddannelsen

Hent blanket til uddannelsesaftale på UVM's hjemmeside her

– På UVM's hjemmeside kan du også hente andre blanketter vedr. elevansættelsesforhold.