Film og Tv

dummy film 160x60

Uddannelse til
Film- og tv-
produktionstekniker

Foto

dummy foto 160x60

Uddannelse til
Reklame- og
portrætfotograf

Web

dummy web 160x60

Webintegrator-
Uddannelsen

Grundforløb

dummy grund 160x60

Film-tv, Foto og Web
Info – Ansøg

Kurser

dummy kurser 160x60

Kurser og
Efteruddannelser
Kurser (0)

+
+

Barsel

Der er forskellige muligheder og begrænsninger i forhold til barsel på uddannelsen.

Er arbejdsgiveren medlem af Dansk Industri
Hvis du er elev og skal holde barsel, kan du ikke automatisk regne med at du har ret til fuld løn i barselsperioden. Det afhænger af om din arbejdsgiver er medlem af Dansk Industri (DI) som Dansk Journalistforbund (DJ) har indgået overenskomst med. Hvis din arbejdsgiver er medlem eller har tiltrådt overenskomsten mellem DI og DJ, så kan du få fuld løn fire uger før forventet fødsel og 14 uger efter, hvis du har været hos arbejdsgiveren i mere end 9 måneder før det forventede fødselstidspunkt. Se overenskomsten mellem DI og DJ ved klik på linket i højremenuen. Kontakt Dansk Journalistforbund hvis du har spørgsmål.

Er arbejdsgiveren ikke medlem af DI
Hvis din arbejdsgiver ikke er medlem af DI, eller du ikke på din uddannelsesaftale har skrevet at aftalen er omfattet af overenskomsten mellem DI og DJ, så har du ikke ret til fuld løn under barsel. Du skal derfor først kontakte ydelsesservice i din hjemmekommune og finde ud af om du er berettiget til barselsdagpenge. Her kan du også få at vide hvor mange uger du kan få barselsdagpenge i. Du kan læse mere om barselsdagpenge og perioder ved klik på linket i højremenuen.

Du og din arbejdsgiver har lavet en aftale
Hvis din arbejdsgiver og du har skrevet i din uddannelsesaftale, at du får fuld løn under barsel, har arbejdsgiveren mulighed for at indbetale til barsel.dk – en barselsfond for virksomheder der ikke er omfattet af andre barselsfonde. Det vil sige at du kan få fuld løn under barsel, og din arbejdsgiver kan få din løn refunderet (minus 8%) inklusiv dine feriepenge. Læs mere om Barselsfonden ved klik på linket i højremenuen.

film-natlys-03-220x150Natlys-øvelser, FTP-uddannelsen